• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Sønderjyske har skrevet kontrakt med Niels Lodberg, der skifter til sønderjyderne på en fri transfer.

Af Torsten Kjems Hansen

Sønderjyske forstærker Superliga-holdet med bundrutinerede Niels Lodberg, der skifter på en fri transfer fra AC Horsens.

- Jeg glæder mig helt vildt. Efter otte gode år i Horsens er jeg i den grad frisk på noget nyt, siger Niels Lodberg til Jydskevestkysten.

AC Horsens ville egentlig gerne beholde Niels Lodberg, men parterne kunne i januar ikke blive enige om en ny kontrakt, og derfor forlader Niels Lodberg Horsens oven på klubbens absolut bedste sæson i Superligaen.

Sportschef i Sønderjyske Ole Nielsen er lykkelig for at sikre sig den 31-årige allround-spiller.

- For det første får vi en rigtig ledertype med fantastisk vinderattitude og en dejlig udstråling på banen. Han er stærk i duelspillet, og vil tilføre holdet en ny og spændende dimension i udspillet fra bagkæden.

- Endelig er han, som alle ved, ekstremt farlig i dødboldsituationerne, så jeg ser det som et perfekt match, siger Ole Nielsen.

Fra det kom frem, at Niels Lodberg og AC Horsens ikke kunne blive enige om en ny kontrakt, opstod der hurtigt rygter om et skifte til AaB, og Niels Lodberg erkender da også, at han har haft flere interesserede klubber på hånden.

- Jeg havde flere muligheder, men det har faktisk været et let valg at skifte til SønderjyskE, der fra den første kontakt har været på banen med et godt tilbud. Jeg har derfor også en rigtig god mavefornemmelse, siger Niels Lodberg.

Niels Lodberg har skrevet en kontrakt med Sønderjyske frem til udgangen af 2014. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus