2016-01-22 16:01
Foto: Philip Davali/Polfoto

Midtbanespiller Izunna Uzochukwu vil gerne tilbage til dansk fodbold, og OB er interesseret. Det afhænger dog af, om Amkar Perm sænker prisen.

I sommer forlod nigerianske Izunna Uzochukwu FC Midtjylland efter ni år på Heden. I stedet skiftede han til russisk fodbold og Amkar Perm, men her lidt over et halvt år efter vil Izunna gerne 'hjem' til dansk fodbold.

OB står klar med en kontrakt til den nigerianske midtbanespiller, der med sit slid på den defensive midtbane har vist sig at være guld værd i den danske Superliga. Det kom tidligere frem, at OB var interesserede, men at Amkar Perm ikke var interesseret i at sælge.

Nu kan tipsbladet.dk fortælle, at der fortsat arbejdes på at få Izunna tilbage til dansk fodbold. Tidligere har den nigerianske midtbanespiller i en sms påpeget over for tipsbladet.dk, at et skifte ikke er endeligt udelukket, selv om han selv tidligere til et nigeriansk medie udtalte, at den russiske klub ikke er interesseret i at slippe ham.

Samme melding kommer nu fra Izunnas gode ven i FC Midtjylland Rilwan Hassan, der for ganske nyligt blev opdateret på situationen.

- Jeg talte med ham om det for tre dage siden, og han fortalte mig, at de stadig arbejder på det. Izunna vil gerne tilbage til Danmark og Odense, men han sagde, at det russiske hold lige nu ikke vil lade ham skifte på grund af prisen, siger Rilwan Hassan til tipsbladet.dk.

Tror du, han skifter?

- Det ved jeg ikke. Det kan jeg ikke sige, siger Rilwan Hassan.

FC Midtjyllands Rilwan Hassan havde dog alligevel en bøn, hvis hans gode ven Izunna Uzochukwu vender tilbage til Danmark.

- Jeg har sagt til ham, at hvis han gerne vil tilbage til Danmark, er det bedst, hvis det bliver Midtjylland. Men okay, Odense er ikke så langt væk, siger Rilwan Hassan med et smil.

Rilwan Hassan er så småt ved selv at komme i gear, efter han i august brækkede benet. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO