Video : Tipsbladet
Superliga

Nu sker det snart: Ashour optager promo-video

FC Midtjylland-spilleren kan snart kalde sig Al Ahly-spiller.

Det begynder at være ved vejs ende for Emam Ashours tid som FC Midtjylland-spiller. Efter at være kommet til klubben i januars transfervindue er det blevet til blot syv kampe, inden en skade satte ham ud af spillet i resten af forårssæsonen.

Herefter fik han i april lov til at rejse hjem til Egypten, og han er ikke vendt tilbage siden, og nu ser det mere og mere ud til at et skifte til Al Ahly er ved at være i mål. Den tidligere egyptiske fodboldstjerne Magdi Abdelghani fortæller ifølge det egyptiske medie El Balad, at man nu er i gang med at optage en promo-video med Ashour.

- Emam Ashour er i øjeblikket i gang med at filme en indenfor i Al Ahly Club i forbindelse med sit skifte til klubben. Spilleren er inden for i Ttach Stadium, hvor han har klubbens trøje på for første gang, siger han og fortsætter:

- Han vil blive præsenteret i løbet af de kommende timer, fortæller Abdelghani, som også passer med Tipsbladets oplysninger om, at det ville være enten søndag eller mandag, at han ville blive officiel.

Det bliver desuden fortalt, at prisen på Ashour lader til at blive på omkring 20 millioner kroner, som også passer med den pris, som FC Midtjylland skulle have betalt Zamalek for at få ham for et halvt år siden.

Netop et skifte til Al Ahly er pudsigt for Ashour, da han med sin baggrund hos ærkerivalerne fra Zamalek tager et halv-forbudt skifte, som altså kommer efter en tur i det midtjyske, hvor han nåede at score to mål.

Al Ahly er desuden på førstepladsen i den egyptiske liga, og de vandt tidligere på året den afrikanske udgave af Champions League.

Det er tidligere blevet fortalt, at Ashour har skabt kaos i FCM. Læs mere om det her.