• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ny back starter i Brøndby IF: Kaster ham ikke ind, før vi er helt trygge

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Blas Riveros har første arbejdsdag i Brøndby IF mandag, men Niels Frederiksen vil ikke nødvendigvis kaste ham i startopstillingen tidligt.

Af Victor Risager

Brøndby IF hentede Blas Riveros for knap to uger siden, men først i dag, mandag, har han første arbejdsdag. Venstrebacken kommer til i kampform, men vil ikke nødvendigvis gå direkte ind i startopstillingen, fortæller cheftræner Niels Frederiksen ifølge BT.

Den 22-årige venstre back starter officielt først i Brøndby IF mandag, efter at han været på landsholdstur med Paraguay i den netop overståede landskampspause, hvor han spillede fuld tid i deres to kampe.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Randers FC

Derfor er han også fit, men Niels Frederiksen vil altså ikke garantere, at Blas Riveros kastes direkte i ilden.

- Det må vi se. Nu skal vi se ham til træning i den uge, der kommer, og så må vi se, hvor langt han er. Han er i kampform og fit på den måde, at han lige har spillet landskampe, så det vil han formentlig kunne relativt hurtigt. Men det er klart, at vi skal sikre os, at han har en god fornemmelse for, hvordan vi spiller, og hvordan han skal bruges, og hvad hans opgaver er. Så vi kaster ham ikke ind, før vi er helt trygge ved det. Før han er tryg ved det, siger Niels Frederiksen ifølge BT.

Læs også:Brøndby-kaptajn: Vi var ikke dygtige nok

Hvis Blas Riveros falder hurtigt til i Brøndby IF, kan han potentielt debutere allerede lørdag, når de blå-gule møder FC Midtjylland i Superligaen.

Niels Frederiksen var imidlertid også tålmodige med at sende deres anden nyerhvervelse, Andrija Pavlovic, i aktion. Han fik først debut på førsteholdet søndag efter knap i klubben, men han kom også til uden kampform.

Læs også:Ny Lyngby-back vil genfinde målformen

Læs også:SønderjyskE-målscorer efter interesse: Må se, hvad der sker til vinter

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus