• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ny Brøndby-mand: Denne type er jeg

Foto: Getty Images

Marko Divkovic er meget imponeret over, hvordan stemningen var, da Brøndby mødte Sparta Prag.

Af Oliver Okstrøm

I slutningen af transfervinduet fik Brøndby hentet forstærkning ind til offensiven ved at få Marko Divkovic ind i truppen. Han fik torsdag debut for sin nye klub, da han blev skiftet ind mod Sparta Prag i Europa League.

Det skete efter 69 minutters spil, hvor han var meget imponeret over den stemning, der var på stadionet. Det fortæller Divkovic i et interview på Brøndbys hjemmeside.

- Jeg vil gerne takke klubben for at give mig mulighed for at vise mig frem her. At få debut i en kulisse som i aften var fantastisk. Fansene er helt utrolige, så jeg er meget glad for min debut, siger han og fortsætter:

- Jeg føler mig også allerede hjemme, og det vil jeg gerne takke mine holdkammerater for. De har taget rigtig godt imod mig og har gjort det nemt for mig, lyder det fra Marko Divkovic.

Da den nye Brøndby-angriber fik besked om, at han skulle på banen, så var det da også noget, som han kunne mærke i kroppen.

- Da Niels (Frederiksen red.) sagde, jeg skulle gøre mig klar, følte jeg en masse positiv energi, og jeg glædede mig bare til at træde ind på banen. Jeg er en type, der altid vil hjælpe holdet og kæmpe til det sidste, og jeg håber, at det her kun var begyndelsen, fortæller Divkovic.

Søndag venter en ny kamp for Brøndby, hvor de skal en tur til Haderslev og møde SønderjyskE. Læs mere om den kamp her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020