• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Ny Brøndby-stjerne: Et kæmpe privilegie

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Amerikaneren er blevet en stor profil hos de forsvarende danske mestre.

Af Jacob Quvang

Brøndby har bestemt ikke fået en god start på titelforsvaret i Superligaen, men der har alligevel været nogle lyspunkter i sæsonen. 

Et af dem er amerikanske Christian Cappis, som de forsvarende danske mestre hentede i Hobro. 

Cappis har leveret på et flot niveau, og i sidste weekend blev han også matchvinder mod Vejle efter et flot langskudsmål på Brøndby Stadion. Netop hjemmebanen betyder meget for ham, og han nyder også godt af støtten fra tilskuerne. Det fortæller han til Brøndbys hjemmeside forud for søndagens brag mod FC København. 

- Vi glæder os allesammen rigtig meget til Derby. Det er en kæmpe kamp i dansk fodbold, og det bliver fantastisk at have alle vores fans i ryggen på et fyldt Brøndby Stadion, så det bliver rigtig stort. Det er en kæmpe ting for mig at spille her i klubben og at have muligheden for spille foran vores fans. Det ser jeg som et kæmpe privilegie. Nu har vi haft mange tilskuere på lægterne mod AaB og Vejle senest, så jeg glæder mig til at spille et Derby foran vores fantastiske fans, fortæller amerikaneren og sætter ord på kampens betydning.

- At spille imod FC København er selvfølgelig den største kamp, man herhjemme som fodboldspiller kan være en del af, så det er selvfølgelig en kamp, man ser frem imod, når runderne bliver offentliggjort. Jeg har selvfølgelig snakket med drengene om, hvordan kampene mod dem plejer at forløbe, og hvad det er for en atmosfære at træde ind i på hjemmebane, så det ser jeg meget frem til. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre en god figur og tage de tre point, fortæller han. 

Kampen mod FCK spilles klokken 14.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020