Superliga Oliver Okstrøm

Ny FCK-sportsdirektørs første ord efter skiftet fra Superliga-rival

Foto: Getty Images

Der venter en stor udfordring for Peter Christiansen i rollen som ny sportsdirektør i FC København, erkender han selv.

Af Oliver Okstrøm

I sidste sæson lå AGF og FC København og kæmpede om sølvmedaljerne, og her endte københavnerne som vinderne. Nu har FCK snuppet aarhusianernes sportschef Peter Christiansen og udnævnt ham som ny sportsdirektør.

Her kommer han til en klub, som han selv spillede for i sin aktive karriere i perioden mellem 1999 og 2005, og han ser selvsagt meget frem til opgaven. Det fortæller han i et interview på FCK's officielle hjemmeside.

Læs også:AGF mister sportschefen: Suspenderer ham øjeblikkeligt

- Det er selvfølgelig en kæmpe udfordring at komme til en klub som FCK med den historie og de forventninger, der følger med, siger han og fortsætter:

- Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg ser frem til i samarbejde med Jess Thorup og de dygtige mennesker omkring holdet med at udvikle klubben og få FCK tilbage til toppen, lyder det fra Peter 'PC' Christiansen.

Læs også:Bombe i Superligaen: FCK stjæler sportsdirektør fra konkurrent

Desuden peger han på, at der er nogle områder, som han lige skal have helt på plads, inden han kan gennemføre skiftet østpå.

- I første omgang skal jeg gøre mine opgaver i AGF færdige professionelt og godt, og det er alt mit fokus på nu, fortæller Christiansen.

Foruden AGF har Peter Christiansen også været sportschef i Randers FC, hvorfra han skiftede til Aarhus-klubben i 2015, hvor han i første omgang var chefscout og senere blev forfremmet til sportschef. Nu venter en rolle i direktionen i FC København altså for ham.

Læs også:FC København sender klart signal til Zanka efter interview gik af sporet

Læs også:Bekymret for FCK's økonomi: De kommende uger bliver svære

Læs også:'Ulven' hjælper FCK-toppen: En som ikke er følelsesmæssigt involveret