Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Fremad Amager-bombe: Erklærer sig insolvent

Fremad Amager har ifølge Tipsbladets oplysninger erklæret sig insolvent i Fogedretten, og dermed er man et skridt nærmere en konkurs.

Fremad Amager kommer ikke lige foreløbig til at betale de penge, som klubben skylder.

Tipsbladet er kommet i besiddelse af dokumenter, der viser, at klubben netop har erklæret sig insolvent i en sag i Fogedretten. Dermed er den konkrete fogedsag afvist.

Det skyldes, at Fremad Amager ikke kan betale sine udgifter, og i værste tilfælde kan det ende med, at man går konkurs.

Det kan dog også blot betyde, at man får et pusterum til at finde midler og dermed betale regningerne

Det store spørgsmål er bare, om det lader sig gøre.

Allerede tirsdag kunne Tipsbladet fortælle, at flere agenter og tidligere ansatte mangler penge og har manglet det i lang tid - det kan du læse mere om her.

Her stod Michael Mio Nielsen også frem og fortalte, at han er en af dem, der skyldes penge af klubben, men at han har opgivet at få fat i midlerne.

- Jeg har kæmpet for at få mine penge i seks måneder, og nu har jeg simpelthen opgivet. De reagerer ikke på henvendelserne, rykkere eller advokater. De er fuldstændig ligeglade, og det er bare en stor undskyldning, sagde han til Tipsbladet.

Hans-Henrik Andersen, der er ejer af Ama'r Sport, har også også penge til gode.

- Jeg har fået det hele på nær 35.000, som det koster, når man kører gennem det offentlige system. De kan desværre alle reglerne, så de blev væk første gang i Fogedretten, og så blev de væk anden gang. Tredje gang dukkede de så op, og de første to gange kostede så nogle penge, før jeg kunne få udeståendet. Jeg skal ikke have noget med dem at gøre fremover. De får ikke så meget som en bøjet femøre af mig, sagde Hans-Henrik Andersen til Tipsbladet.

I det hele taget er det svært at forestille sig, at Fremad Amager kan finde de midler, man skal bruge til at redde sig - i hvert fald har det længe ulmet i klubben.

Tipsbladet ville gerne have talt med Fremad Amager-ejer Lars Hein. Men han er ikke vendt retur på Tipsbladets henvendelser.

DU KAN LÆSE MERE OM HELE FREMAD AMAGER-SAGEN - KLIK HER