Superliga Victor Risager

Ny OB-angriber: Man spiller god og offensiv fodbold her

Foto: Getty Images

OB's nye angriber glæder sig til at spille under Jakob Michelsen og er glad for klubbens spillestil, fortæller han.

Af Victor Risager

OB kunne tirsdag formiddag præsentere sommerens tredje forstærkning i form af offensivspilleren Issam Jebali, der er blevet udstyret med en treårig kontrakt.

Han kommer til fra et ophold i saudiarabisk fodbold, men har tidligere haft stor succes i svensk fodbold, hvor han spillede for Elfsborg IF.

Læs også: Officielt: OB henter tidligere Rosenborg-spiller

Fra tiden i Sverige kender Issam Jebali fynboernes cheftræner, Jakob Michelsen, der i 2017 var cheftræner i Hammarby, og netop Michelsen er en af årsagerne til, at Issam Jebali er skiftet til OB. Det fortæller den tunesiske angriber selv til OB’s hjemmeside.   

- Jeg glæder mig virkelig meget. Jeg har snakket med flere danskere, som kender klubben, og jeg har kun hørt godt om den. Derfor var det en ret nem beslutning at tage, da jeg fik chancen. Jeg kender cheftræner Jakob Michelsen, fra da jeg spillede i Elfsborg, og han trænede Hammarby, og det er også en af grundene til, at jeg valgte OB. Det bliver spændende at komme i gang, man spiller god og offensiv fodbold her, og jeg ser frem til at hjælpe klubben med at score mål og få point på kontoen, fortæller Jebali.

Issam Jebali, 27 år, spillede to år i Elfsborg, hvor han scorede 23 mål og lagde op til 17 på 65 kampe. Efterfølgende skiftede han til Rosenborg, hvor han spillede i et halvt år, før han rykkede til saudiarabiske Al Wahda. 

I OB skal Issam Jebali kæmpe med Sander Svendsen, Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen om spilletid i angrebet.