Video : Tipsbladet
Superliga

Ny OB’er om sidste tid i FC Midtjylland: Det har været drænende

Ayo Simon Okosun glæder sig over skiftet til OB efter en drænende periode i FC Midtjylland.

På transfervinduets sidste dag tog Ayo Simon Okosun fra FC Midtjylland til OB, hvor han har fået en fireårig aftale, og det er et skifte, der har fået givet den høje midtbanespiller fornyet motivation. Det fortæller han i et interview med fynboernes hjemmeside.

De seneste måneder i FC Midtjylland bød nemlig ikke på spilletid for Ayo Simon Okosun. Ikke til en eneste af midtjydernes kampe i sæsonens indledning var Okosun udtaget.

Læs også:Ståle Solbakken så ind fremtiden: Det er tid til en ny strategi

Og det var ikke nemt.

- Skiftet til OB har givet mig rigtigt meget motivation og energi, siger Ayo Okosun til ob.dk og fortsætter:

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

- Det var en lidt sløj periode i FC Midtjylland, og det har været lidt drænende. Så det var rigtig dejligt at komme videre. Det der med at komme ind i et godt miljø, hvor man har mulighed for at tage nogle nye skridt og gøre det godt, det giver meget. Jeg er glad for at være her, og jeg glæder mig til at vise, hvem jeg er.

Ayo Simon Okosun kom til FC Midtjylland fra AC Horsens i sommeren 2018, men nåede blot 21 kampe for Ulvene. I størstedelen af den forgangne var han også udlejet tilbage til AC Horsens.

Mens han ikke nåede at optråde for FC Midtjylland i denne sæson, har den 27-årige midtbanespiller allerede fået debut for OB. Han spillede nemlig en time i Superliga-klubbens pokalsejr over Hillerød tidligere på ugen.

Læs også:Langt fra topholdene: Sådan har FCK gjort det i Superligaen i 2020

Læs også:OB flytter fokus til det næste transfervindue