• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ny Vejle-stopper: Jeg var meget tæt på svensk klub før corona

Foto: Getty Images

Alexander Milosevic afslører, at han var tæt på AIK Stockholm inden coronakrisen ramte.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub kunne i sidste uge præsentere den svenske forsvarsspiller Alexander Milosevic, og han er kommet til Nørreskoven på en fri transfer, efter at hans kontrakt med Nottingham Forest blev revet i stykker i oktober.

Men før han kom til Vejle, kunne Alexander Milosevic være havnet i svenske AIK Stockholm.

28-årige Milosevic har i to omgange spillet for den svenske klub, hvor han i sin tid også fik sit gennembrud. I alt er det blevet til mere end 100 kampe for AIK, og i foråret var parterne tæt på at blive enige om en genforening.

Læs også:Adolfo Sormani afviser idiot-kommentar: Slet ikke min beslutning

Men så kom coronakrisen. Det afslører Alexander Milosevic over for Expressen.

- Jeg tror, at det delvist skyldes korona-situationen (at det ikke blev AIK, red.). Før pandemien brød ud, var vi meget tæt på hinanden. Jeg vil ikke sige for meget, fordi det ville være forkert af mig at sige, hvad der kunne have været bedre, eller hvad der var godt. Lige nu i denne situation, som fan af AIK og fodboldspiller, ville det have været dumt af mig at hive sådanne ting frem. Det, som AIK har brug for, er fred og ro, siger Milosevic.

Håber på stort skifte fra Vejle
I sidste ende faldt valget i stedet på Vejle, og ifølge Alexander Milosevic er der flere årsager til det.

Læs også:Målkonger: Kamil Wilczek skal fange Dame N'Doye

Deres plan var god, og så passer skiftet med, at han kan blive helt kampklar i løbet af preseason, efter at han trods alt ikke har spillet i næsten et år. Derudover håber den svenske forsvarsspiller også, at han gennem Vejle igen kan have i en større liga.

- Jeg ved, at folk i og omkring klubben er forbandet gode, og de har før solgt spillere for en masse penge. Det var en af de grunde til, at jeg valgte Vejle, men også chancen for at spille fodbold igen kontinuerligt.

- Jeg får en preseason, som er vigtig for mig. I mellemtiden har jeg trænet hårdt med både bold og styrke, så jeg føler mig forbandet stærk, men der er en forskel, når man går ind og spiller en kamp. Hvis det havde været AIK, ville jeg have brug for en række kampe fra start for at nå mit topniveau, siger Alexander Milosevic.

Alexander Milosevic har tidligere spillet for Nottingham Forest, AIK, Besiktas, Hannover 96, Darmstadt og Rizespor. Han har også spillet syv landskampe for Sverige. 

Læs også:Vejle vil opruste endnu mere til Superligaen: Der skal flere spillere ind

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus