• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vejle vil opruste endnu mere til Superligaen: Der skal flere spillere ind

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle Boldklub har allerede hentet en markant forstærkning, men den tekniske chef jagter flere nye spillere. Til gengæld skal nogle af de tiloverblevne ud.

Af Anders Dehn

Alexander Milosevic er, uanset hvor rusten han møder op, en bemærkelsesværdig forstærkning til Vejle Boldklub. Superliga-oprykkerne er dog ikke færdige på transfermarkedet, slår teknisk chef Jacob Krüger fast over for Vejle Amts Folkeblad.

Resten af transfervinduet skal dog ikke kun gå med at forstærke truppen. VB skal også har luget ud blandt de spillere, som er blevet tilovers, og som ikke har udsigt til at spille ret meget i Superligaen.

- Vi forventer at skulle have nogle spillere ind, og vi forventer, at nogle skal den anden vej. Der er positioner, hvor vi har for mange spillere. Der er også spillere, der selv ønsker at komme ud og spille mere fodbold, end de har udsigt til at gøre hos os, siger Jacob Krüger til Vejle Amts Folkeblad.

Læs også:Vejle-boss skal have alvorssnak med tilbagevendt Allan Sousa

Udover Milosevic har Vejle fået tilgang af en række lejespillere, der er vendt tilbage til klubben. Navnlig Allan Sousa, mens også Karim Memija og Emmérson spillede på holdet, da det senest var i Superligaen.

Sousa blev VB-topscorer i den sæson, men han markerede sig også med nogle uheldige aktioner. Undervejs i sæsonen afsonede han seks spilledages karantæne, og han missede blandt andet begge skæbnekampe mod Hobro IK, hvor der var overlevelse i Superligaen på spil.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Allan Sousa fik blandt andet rødt kort for at slå Jakob Ankersen og for at overfuse dommeren efter slutfløjtet i en kamp mod Brøndby IF. De episoder husker Jacob Krüger lige så klart, som han husker målene.

- Han lavede 10 mål for os i Superligaen, og det er selvfølgelig noget, vi godt kan bruge. Som alle også husker, han har dog nogle facetter i sit spil, som ikke ligefrem var til gavn for os, og det skal vi have en snak om, så vi kan få luet ud i den del, sagde han i sidste uge til tipsbladet.dk.

Sousa har været på leje hos Saint-Truiden den seneste sæson.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Tidligere Vejle-stjerne rygtes hjem: Vi kan ikke hænge os i gamle meritter

Læs også:Bekræftet: Vejle Boldklub henter svensk forstærkning

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus