Video : Tipsbladet
Superliga

Nyd ham Brøndby - det dufter af et kæmpesalg

Tipsbladets zoomer ind på søndagens topopgør mellem Brøndby IF og FC Midtjylland.

BRØNDBY (Tipsbladet): Stemningen var i top på et tætpakket Brøndby stadion, og det var som om, at Brøndby-spillerne gerne ville honorere opbakningen, for de leverede en flot indsats anført af Yuito Suzuki.

De satte sig på opgøret fra første fløjt og var dominerende i første halvleg. Efter pausen åd FC Midtjylland sig tilbage i kampe og var meget tæt på at lykkes med deres comeback.

Brøndby IF - FC Midtjylland 2-1 (2-0)

1-0 Yuito Suzuki (10.)

2-0 Yuito Suzuki (36.)

2-1 Mads Bech Sørensen (56.)

Kampens bedste:
Brøndby IF
"Skyyyyyyd" råbte Brøndby-tilhængerne efter Yuito Suzuki, da han drev bolden frem på egen banehalvdel midtvejs i første halvleg. Det siger lidt om, hvor vild japanerne var med den ene langskudsscoring flottere end den anden og altså et håb fra tilhængerne om, at han igen ville trykke på kassen. Det gjorde han ikke, men han gjorde så meget andet godt. Helt vild individuel præstation af Yuito Suzuki, der meget vel kan være på vej mod en kæmpe transfer, hvis han opretholder sin formkurve.

Foto: Alamy

FC Midtjylland
Første halvleg var lige til glemmebogen, men efter pausen spillede FC Midtjylland sig op og fik en saltvandsindsprøjtning med indskiftningerne af Emiliano Martinez og Ola Brynhildsen. Uden at nogen for alvor faldt i øjnene, så var Franculino en konstant trussel, mens Oliver Sørensen endnu engang leverede en arbejdsindsats af en anden verden.

Kampens værste:
Højt at flyve, dybt at falde. Det udtryk passer meget godt på Dario Osorio, der mod FC København for en uge siden var her, der og alle vegne, men mod Brøndby var helt anonym. Et torskedumt gult kort efter få minutter for at sparke bolden væk satte standarden for, hvilken kamp chileneren ville sætte sammen. Han blev pillet ud i pausen, men det skal retfærdigvis siges, at han heller ikke fik meget at arbejde med fra sine holdkammerater.

Kampens detalje:
Der kan ikke være to meninger om, at Yuito Suzuki brændte banen af, og da der så blev spillet "Big in Japan" af Alphaville i pausen, så fortjener de ansatte bag Brøndbys højtaleranlæg en fidusbamse.

Foto: Alamy.