Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Nye FC Nordsjælland-ejere punger ud med trekvart milliard

FC Nordsjællands nye ejere er klar til at investere trekvart milliard.

Mansour-familien, som har købt FC Nordsjælland af Tom Vernon, er klar til at investere et stort beløb, oplyser Farum-klubben.

Den egyptiske familie er således klar til at investere omkring 750 millioner kroner over de næste mange år. Pengene skal gå til at forbedre FC Nordsjælland i både Danmark og Ghana, og derudover oprettes der et spritnyt Right to Dream-akademi i Egypten.

Dermed spreder FC Nordsjælland altså vingerne ud over tre forskellige lande.

- Da jeg havde muligheden for at besøge FC Nordsjælland, mødte jeg mange inspirerende mennesker i klubben og var meget imponeret af, hvad de er i stand til at udrette. Vi er virkelig stolte af, at Mansour-familien nu er en del af FCN-familien. De har en dygtig udført strategi og model, og er en værdibaseret klub, som sætter en standard for andre, og vi ser frem til at støtte den fortsatte udvikling af klubben, siger Loufty Mansour, der er én af FCN's nye ejere.

FC Nordsjælland vil under de nye ejere blive drevet under samme princip som tidligere. Det betyder, at alt overskud, klubben genererer, skal reinvesteres i organisationen og ikke kan blive til udbytte for investorer eller aktionærer.

Den daglige ledelse i FC Nordsjælland ændres en del efter de nye ejeres indtog - det kan du læse mere om her.