• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Nyt FCM-værktøj: Skal styrke talenter og transfers

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De danske mestre opruster med et nyt værktøj, som blandt andet skal styrke klubbens arbejde med talenter.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland har i årevis brugt data som et afgørende redskab, og den del styrkes nu af et nyt samarbejde med KMD People Succes.

Samarbejdet består af et datadrevet talentudviklingsprojekt med udgangspunkt i historisk og nutidigt data samt personlighedsprofiler.

Forhåbningen er, at samarbejdet med KMD kan øge FC Midtjyllands succes i talentudviklingen og gøre klubben endnu stærkere på transfermarkedet, når der skal købes nye spillere.

Det skal i høj grad ske med fokus på individets mentale aspekt.

- Med afsæt i data og personlighedsprofiler er det vores ambition at blive i stand til at kunne fremskrive nutidsbilledet til en formodning om fremtiden, siger Svend Graversen, der er sportschef i FCM, og tilføjer:

- I FC Midtjylland er nyskabelse en drivkraft, og vi ser et stort potentiale i dette projekt, hvor vi kombinerer data og know-how og skaber en stærk sammenhæng mellem det, vi internt er dygtige til, og det som kompetente samarbejdspartnere kan tilføre. Det gør, at vi kan skabe noget unikt, hvor vi samtidig har fokus på talentudvikling, der ligger dybt i vores DNA, og vi rammer noget fundamentalt, som kan styrke vores konkurrenceevne over tid.

I sidste uge kunne FC Midtjyllands rivaler fra FC København også offentliggøre et nyt værktøj, som klubben mener kan være med til at bringe dem til tops - læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus