• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

OB-back: Lad os ikke gøre en historie ud af det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OBs Oliver Lund maner bekymringerne om Oliver Christensen til jorden, efter keeperen lavede en kæmpe fejl i søndagens hjemmekamp mod Randers.

Af Mathias Høj Jensen

Der er ingen grund til at tvære i Oliver Christensens store fejl mod Randers.

Sådan lyder det fra OBs Oliver Lund i et interview med OBstruktion.

OB-keeperen havde en stor andel i, at fynboerne kom bagud i første halvleg. På en tilbagelægning fik han taget et for langt træk og mistede dermed bolden til Randers' Alhaji Kamara, som gjorde det til 0-1.

Heldigvis for Christensen fik fejlen ikke afgørende betydning, da OB løb med en sejr på 2-1, og ifølge Lund er det derfor heller ikke nødvendigt at bruge mere tid på at drøfte situationen.

- OC (Oliver Christensen, red.) har gjort det så godt i rigtig lang tid, og han gør det stadig. Han har også en forrygende redning i anden halvleg, hvor han piller den oppe i hjørnet. På den måde er han jo også afgørende den anden vej, og det er sjældent, vi har noget negativt at sætte på ham, så lad os ikke gøre en for stor historie ud af det, siger OB-backen.

Med søndagens sejr ligger OB på en syvendeplads i 3F Superligaen med samme antal point som SønderjyskE på sjettepladsen, der skal i aktion mandag aften mod Lyngby.

Netop SønderjyskE venter i næste spillerunde for OB, og det er en kamp, der bliver fløjtet i gang på Sydbank Park på torsdag klokken 18.00.

Se Oliver Christensens brøler i videoen øverst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus