OB-bomber viser målform før comeback: Scorer to for reserverne

Issam Jebali er klar til at spille for OB efter endt karantæne, og mandag viste han målform for deres reserver.

Issam Jebali har siddet ude i de seneste to kampe for OB med en karantæne, efter at han blev udvist i fjerde spillerunde mod Vejle Boldklub. Nu er tuneseren imidlertid klar til at gøre comeback i Superligaen.

Og han kommer tilbage med målformen intakt.

Hidtil har han vist stor målform i denne sæson med fire mål på fire kampe, hvilket gør ham til fynboernes topscorer, og Issam Jebali viste mandag for OB’s reservehold, at han stadig kan score mål.

I et nederlag til FC Nordsjællands reservehold scorede 28-årige Issam Jebali nemlig to mål i første halvleg, inden han efter en times spil blev udskiftet. Det oplyser OB på sin hjemmeside.

Foruden Issam Jebali blev også FC Nordsjælland-talentet Abu Francis dobbelt målscorer, da han scorede i det 60. og 64. minut. Han fortsætter dermed også med at vise, at han ved, hvor målet står. I weekenden scorede Abu Francis nemlig også for FC Nordsjællands førstehold, der spillede 1-1 mod AC Horsens.

Issam Jebali kan komme i aktion for OB's førstehold søndag eftermiddag mod AC Horsens.