• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB-boss med transferhint: Det kigger vi absolut på

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fynboerne har fået en elendig sæsonstart, og klubben kigger efter nye spillere.

Af Kenneth Jensen

De har bare fået et enkelt point i de første fire kampe i Superligaen, og de har blandt andet tabt hjemme med 1-5 til FC Midtjylland.

Fynboerne OB har fået en svær start på denne sæson, og selv om skader har besværliggjort starten, har det ikke været godt nok.

Og nu erkender OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, at man gerne vil i markedet for at styrke holdet. Det siger han til Sport Fyn.

- Vi kigger på den centrale midtbane, hvor Aron Elís Thrandarson har været ude, og nu er Ayo Okosun ude. Sammen med Jeppe Tverskov er vi egentlig normalt fint besat dér. Til gengæld har vi lige nu ikke en naturlig 10'er, fordi Issam Jebali og Mads Frøkjær er skadet. Det kan være en ting, hvor vi mangler en link-spiller at sætte i scene, når vi har bolden og som kan holde fast i den. Det kigger vi absolut på. Jeg kan ikke udelukke, at vi agerer, siger Björn Wesström til Sport Fyn.

OB har indtil videre lignet et hold, der kan komme i nedrykningsfare. Selv i opgøret mod Randers FC, hvor man var foran 2-0 og spillede 2-2, var man under et tungt pres i anden halvleg, hvor kronjyderne vadede i chancer.

Fynboerne var senest uden de skadede profiler Mihajlo Ivancevic, Emmanuel Sabbi, Ayo Simon Okosun, Mads Frøkjær-Jensen og Issam Jebali, da man tabte med 1-2 hjemme til AGF. Her var man på vej mod et enkelt point, da Kasper Larsen begik et straffespark.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.