Video : Tipsbladet
Superliga

OB-chef glæder sig til Youth League: Har set hvordan FCM har klaret sig

OB's tekniske chef på deres akademi, Tonny Hermansen, er meget opsat på at vise sit U19-hold frem i ungdommens Champions League.

For første gang i 30 år vandt OB det danske U19-mesterskab, og det betyder, at fynboerne i næste sæson skal være med i UEFA Youth League, hvor man skal bide skeer med de øvrige, bedste klubber fra Europa.

Det er noget, som teknisk chef på OB's akademi, Tonny Hermansen, ser meget frem til at være en del af. Det fortæller han i et interview på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:OB vandt U19 Ligaen: Det kan næsten ikke være bedre

- Det betyder rigtig meget. Der er jo ingen tvivl om at når man har set, hvordan FC Midtjylland har klaret sig, så har de slået deres navn fast internationalt, siger han og fortsætter:

- I og med, at det nu er os, der skal repræsentere Danmark, så får Europa også at se, hvad OB er for noget. Hvis vi gør det godt, så betyder det også, at vi bliver inviteret til internationale turneringer i de kommende år, lyder det fra Tonny Hermansen.

Læs også:Er lige blevet dansk mester i U19 Ligaen: OB udlejer forsvarsspiller

Derudover venter der også deltagelse i Nordisk Mesterskab for Odense-klubben.

Samtidig kan han også se tilbage på en sæson, hvor flere spillere fra ungdomsafdelingen har fået chancen på førsteholdet og senere fået kontrakt, hvor det senest drejer sig om, at Rasmus Nissen er kommet på plads.

Tonny Hermansen har tidligere i karrieren været U19-træner i FCM, ligesom han har været cheftræner for førsteholdet i Vejle.

Læs også:OB skriver under med forsvarstalent

Læs også:15-årig midtbanespiller får kontrakt i OB