Foto: Getty Images
Superliga

OB-direktør slår fast: Grytebust-salg er ikke tæt på

Jesper Hansen fastslår, at den oprindelige plan var at hente Mandé Sayouba til vinter. OB's sportsdirektør understreger, at Sten Grytebust ikke er tæt på at blive solgt.

Er Sten Grytebust tæt på at blive solgt efter indkøbet af Mandé Sayouba? 

Ja, tænker de fleste nok. 

Nej, siger Jesper Hansen

OB har skuffet de seneste mange sæsoner, men fynboerne har haft en fremragende målmand i Sten Grytebust, så når klubben går ud og henter en etableret keeper som Mandé Sayouba, må det da betyde, at Grytebust er på vej til en større adresse, men sådan skal man ikke se på det, fastslår OB's sportsdirektør.

- Vi vil gerne have tre gode målmænd og være konkurrencedygtige på positonen, så det er årsagen, og så ved vi godt, at Sten har været en rigtig dygtig målmand for os, og at det ikke er utænkeligt, der sker et eller andet med ham. På den måde har vi været på forkant med indkøbet af Mandé, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Er Sten Grytebust tæt på at blive solgt?

- Nej. Ikke som jeg ser det.

Står Sten på søndag mod FC Midtjylland?

- Ja, det gør han.

Jesper Hansen er glad for, at det er lykkedes at lande en fem-årig aftale med Mandé Sayouba, der har spillet næsten 200 kampe for Stabæk og i flere år været inde omkring landsholdet i Elfenbenskysten.

- Vi er løbende blevet tilbudt målmand, men vi har fulgt Mandé i lang tid, og vi har godt kunnet lide det, vi så. Og så var timingen den rigtige. Han er selvfølgelig kommet til OB for at spille, og så må vi se, om det bliver med det samme, eller om der lige skal gå et halvt år, hvor vi stadig har Sten. Tanken var i første omgang at hente Mandé til vinter, men der opstod en god mulighed allerede nu, forklarer Jesper Hansen.

Sportsdirektøren håber at hente to nye spillere inden transferdeadline om to uger.