• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-direktør: Interesse for ung keeper - ikke tæt på Manchester United

OB-direktør: Interesse for ung keeper - ikke tæt på Manchester United
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den unge OB-keeper Hans Christian Bernat har trænet med i Manchester United, men han har mange andre bejlere, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

Af Ole Hoffskov

Det er næppe usandsynligt, at Sten Grytebust kan stå foran et klubskifte inden deadline fredag aften eller senest til vinter, men nordmanden er ikke den eneste keeper i OB, der tiltrækker sig interesse. 

Det samme gør U19-talentet Hans Christian Bernat.

Læs også: OB-direktør: Transfervinduet på klem for ekstraordinær spiller

Som tipsbladet.dk kunne fortælle tidligere på måneden, trænede Hans Christian Bernat med i selveste Manchester United, og det i sig selv er naturligvis et stort skulderklap, men umiddelbart er OB ikke tæt på at sælge Bernat til den engelske storklub.

- Nej, det er vi ikke. Vi har fået en rapport på det, og ”HC” har givet udtryk for, at det var et rigtig godt forløb, siger Jesper Hansen, der er sportsdirektør i OB, til tipsbladet.dk.

Læs også: 17-årig OB-keeper træner med i Manchester United

17-årige Hans Christian Bernat ser ud til at blive i OB, hvor han er en del af klubbens U19-mandskab, men den unge målmand er på blokken mange steder i Europa, og Jesper Hansen ser det som et stort skulderklap af fynboernes talentudvikling.

- Vi ved også, der er andre klubber, der følger ham. Han blev også kåret som turneringens målmand ved en stor turnering i Holland, så han er en interessant keeper for mange, og det gælder først og fremmest også OB, siger sportsdirektøren.

Hans Christian Bernat har kontraktudløb i OB næste sommer. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus