• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-direktør tror på Vacek-fremtid: Spørgsmålet er, om han passer ind

OB's sportsdirektør vil ikke afskrive en fremtidig rolle til Kamil Vacek i den fynske klub.

Af Ole Hoffskov

OB hentede i sommerens transfervindue den tjekkiske midtbanespiller Kamil Vacek, men han ydede ikke det store bidrag i løbet af foråret, hvor han blot noterede sig for to korte indhop i Superligaen.

Tidligere på ugen valgte fynboerne at skille sig af med Vacek, der er vendt hjem til Tjekkiet og Bohemians Prag på en lejeaftale for resten af indeværende sæson.

- Det er indiskutabelt en god spiller. Han kom til os på et tidspunkt, hvor vi havde fået en rigtig dårlig start på sæsonen, og han kom fra en klub, hvor der var økonomiske problemer, så de mest løntunge spillere sad udenfor. Derfor kom han til OB i rigtig dårlig form, men det er han kommet sig over. Holdet har bare præsteret rigtig godt uden Kamil, siger Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Meldingen fra Jakob (Michelsen, red.) på nuværende tidspunkt var, at Kamil stadig stod bagerst i køen, og så vurderede vi, at en lejeaftale var bedre end en reservetjans i foråret. 

Kamil Vacek har kontrakt med OB frem til sommeren 2020, og hans lejeaftale med Bohemians Prag løber altså i første omgang frem til sommer. Det vil sige, at Vacek ved aftalens udløb stadig har et år tilbage af sin kontrakt med OB, og Jesper Hansen kan sagtens forestille sig, at tjekken trækker i OB-trøjen igen. 

Der er dog også en tvivl, der nager.

- Jeg kan sagtens se ham få en rolle i OB fremadrettet. Spørgsmålet er bare, om han passer ind i den måde, vi spiller på nu. Vi vil gerne have lidt fart over feltet, og han er mere til possession, men han har en god fodboldhjerne, og det kan man altid bruge. Desuden er der flere af vores nuværende midtbanespillere, der er interessante for andre klubber, så det kan også blive en faktor, lyder det fra sportsdirektøren.

Kamil Vacek har levet en omskiftelig fodboldtilværelse med ophold i ti forskellige klubber fordelt mellem fem forskellige lande. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus