• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB har besøg af talentfuld nordmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB har i disse dage besøg af den 17-årige midtstopper Thomas Hallstensen fra Norge.

Af Ole Hoffskov

OB har sikret sig tre spillere i dette transfervindue, og derudover har fynboerne skrevet kontrakt med Mart Lieder og Emmanuel Sabbi fra den kommende sæson. Døren står dog stadig på klem i Ådalen, og i disse dage har OB besøg fra Norge.

Den 17-årige midtstopper Thomas Hallstensen træner således med i OB. Hallstensen betegnes som et stort stoppertalent i Norge, og Florö SK-spilleren er på blokken i flere klubber i den bedste række. Ikke mindst Odd BK skal vise interesse.

Læs også:Transferplanen: Lyngbys kamp for at holde på Brøndby-spiller

Men nu er han altså i Odense, hvor han skal tørne ud for OB i ungdomsturneringen Kai Thor Cup, der sparkes i gang senere fredag og slutter på søndag. Hallstensen får ikke berøring med Superliga-truppen i denne omgang

- Vi vil også gerne have nogle internationale spillere på vores akademi, og nu kigger vi så på den unge mand, som kommer i aktion under Kai Thor Cup. Han er kun 17 år, og der skal tages mange forholdsregler, så i første omgang handler det om at se ham an i miljøet, siger Tonny Hermansen, der er talentchef i OB, til tipsbladet.dk.

Læs også:Træt af splinter i bagdelen: Heerenveen-dansker åben for Superligaen

Tonny Hermansen kalder Thomas Hallstensen for en spændende midtstopper.

- Jeg har set et par kampe med ham, og han så godt ud i det korte og lange spil. Vi vil gerne have en stopper, der er god med bolden, men det er ikke nogen hemmelighed, at vi også gerne vil have, at vores forsvarsspillere er dygtige til at forsvare. Nu kan se vi ham lidt mere an - hvordan er han i forhold til placeringer? I hovedstødsdueller? Kan kan begå sig i både et tremands- og et firemandsforsvar? Sådan nogle ting, fortæller OB's talentchef.

OB er nummer ni i Superligaen. 

Læs også:Ung OB-keeper drømmer om England

Læs også:Efter prøvetræning: Tidligere Esbjerg-profil får ikke kontrakt i OB

Læs også:Avis: OB kan tjene næsten to millioner på Eriksen-salg