Video : Tipsbladet
Superliga

OB har udpeget ny anfører

Jeppe Tverskov er ny kaptajn i OB.

OB har udpeget en ny anfører, efter at Jens Jakob Thomasen har forladt klubben. 

I en pressemedddelelse har OB således netop meddelt, at midterforsvareren Jeppe Tverskov overtager anførerbindet fra Thomas, der er rykket til franske Nimes. 

- Jeg er rigtig glad. At være anfører handler meget om hvilken type man er, og hvordan man er som person, så jeg tror ikke, at min rolle ændrer sig så meget i forhold til, hvordan det har været de sidste par år, men det er da klart, at der er noget stolthed i at gå først ind, siger Jeppe Tverskov.

- Jeg har været her så længe, at jeg kender alle ud og ind efterhånden, så man ved ligesom, hvem man skal gå til, hvis man har brug for hjælp, for det skal en leder også kunne. Samtidig skal man også træffe de beslutninger, som man mener, er bedst.

OB indleder mandag den nye Superliga-sæson med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland, og det opgør ser Jeppe Tverskov frem til. 

- Jeg tror altid man glæder sig til første Superligakamp. Den er altid lidt speciel, men det er godt vejr, så der er forhåbentlig mange mennesker på tribunerne, selvom det er sommerferie. FC Nordsjælland er et hold, som kan være svære at spille imod. De kan være et hold, hvor man føler, at man har godt fat, men alligevel har de nogle individualister, som kan noget. Det handler om at læse dem ordentligt, og se hvor kampen bevæger sig henad, siger Tverskov. 

OB må klare sig uden flere profiler mod FC Nordsjælland, hvilket du kan læse mere om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.