• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

OB henter Troels Kløve til sommer

Troels Kløve erstatter SønderjyskE til fordel for OB, når hans kontrakt udløber til sommer.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Kent Nielsen får tilgang af Troels Kløve til sommer, når han skifter Haderslev ud med Odense. Den 27-årige kantspiller skrevet en 3-årig kontrakt med OB, som træder i kraft, når hans kontrakt udløber pr. 30. juni 2018.

Troels Kløve har fået sin fodboldopdragelse i AC Horsens, hvor han spillede frem til sommeren 2015. Her skiftede han til SønderjyskE, hvor det i denne sæson er blevet til 17 optrædender og tre scoringer.

- Troels Kløve er en meget arbejdsom og løbestærk spiller, som vi glæder os til at få til OB. Han har en alder, hvor han både har opnået en god del erfaring, og hvor han samtidig har mulighed for at udvikle sig videre med de styrker, han allerede besidder. Derfor glæder vi os over, at han har set os som et spændende sted at fortsætte karrieren, der siden han for halvandet år siden gjorde comeback efter en skadepause, har vist ham som en spiller i fortsat udvikling og med et godt blik for at kombinere hårdt arbejde med at være målsøgende og kreativ, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen ser også Troels Kløve som en spiller, der kan bidrage med en god blanding af de værdier, der kendetegner OB’s måde at spille på.

- Troels Kløve har udviklet sig meget i den seneste periode, og han er en spiller med en fin motor og en stor løbekapacitet. Som træner er det også vigtigt at have spillere i truppen, der stort set altid er kampklar, og bortset fra en enkelt længere skadepause, så har Troels Kløve vist sig som en meget pålidelig spiller, der meget sjældent døjer med småskader. Det betyder at han har fået et godt flow og en god rytme i sit spil, og vi kan se frem til at få en offensivt indstillet tovejs-spiller, der arbejder hårdt, samtidig med at han bidrager med kreative indslag og et fint skud fra distancen, siger Kent Nielsen.

For Troels Kløve bliver skiftet til OB det kun andet i karrieren.

- Det er et skifte, jeg glæder mig meget til. Det er et godt match, og jeg ser det som en mulighed for at tage et skridt op ved at komme til en klub af OB’s størrelse. Jeg ser mig selv som en hurtig kantspiller med forcer i det tekniske og i duelspillet. Desuden kan jeg godt lide at komme ind og udfordre i mellemrummene, og jeg kan godt lide at komme frem til afslutninger. OB har en spillestil, der passer mig godt, fordi det er mere teknisk anlagt, så selvom jeg har været rigtig glad for at være i SønderjyskE, så har jeg følt, at der skulle ske noget nyt. Jeg glæder mig til skiftet, men samtidig lever jeg for at spille fodbold og levere bedst muligt for den klub jeg repræsenterer, så ligeså længe jeg har SønderjyskE’s logo på brystet, kommer jeg til at give alt for dem, siger Troels Kløve.

Troels Kløve er samlet set noteret for 97 og 13 scoringer i den bedste danske række.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus