OB klager over dårlige forhold
Foto: ob.dk/Morten Wamsler
Superliga

OB klager over dårlige forhold

Superliga-klubben OB mangler ordentlige træningsforhold.

Det er ingen hemmelighed, at OB råder over et af Superligaens ringeste træningsanlæg. Selvom beliggenheden i den fynske ådal er smuk, er faciliteterne nedslidte, og der er problemer med banerne. Forholdene er ganske enkelt ikke Superligaen værdig.

Det mener OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

- De forhold, vi har, er for dårlige for både amatørerne og de professionelle. Min tilgang til udfordringen er, at Superligaen er et professionelt selskab, mens al ungdom er amatører. At vi så støtter dem, er noget andet, men der er ikke ret mange af spillerne på U19-og U17-holdene, der lever af at spille fodbold og er professionelle. Faktum er, at vi råder over to en halv bane hernede. Førsteholdet har opvisningsbanen og intet andet, og her er der enorme problemer med dræningen, siger Jesper Hansen til Fyens Stiftstidende. 

OB har i en periode måtte låne baner hos naboklubber, men nu vil man i dialog med kommunen om en løsning.

- Men der er behov for at kigge på OB som et flagskib, for der er flere andre klubber i Odense, der har bedre og flere baner til rådighed end os. For mig handler det om, at vi gerne vil se på, om Odense skal have et stærkt talentudviklingsmiljø, der kan uddanne fynboerne til professionel fodbold. Det vil vi gerne i dialog med kommunen om, siger han.