Foto: B93
Superliga

OB køber ung midtstopper: Han er en sindssygt spændende spiller

OB henter 17-årige Robin Østrøm til klubben fra B93. Målet er, at han enten skal slå til på førsteholdet eller sælges til udlandet.

Det har været et aktivt transfervindue i OB, der har hentet spillere på stribe. Også på vinduets sidste dag kommer en ny mand til. Eller en ny knægt. For klubbens seneste indkøb er bare 17 år gammel. 

Robin Østrøm hedder han og skal i første omgang spille for U19-holdet. Det er dog meningen, at Østrøm, som OB har købt i B93, skal gå hele vejen på et tidspunkt.

Læs også:Transfervinduet lukker: Få handler og rygter - LIVE

- Han er en høj gut og en sindssygt spændende spiller. Han er rolig på bolden, og vi vil med ham få en spillende midterforsvarer, som kan supplere de andre gode spillere, vi har på vores U19-hold. Han har et fint blik for spillet, er ihærdig og vil gerne lære, så det er en spiller, som vi kan udvikle på, siger Head of Coaching og teknisk chef på akademiet, Tonny Hermansen, i en pressemeddelelse.

- Vi fik et rigtigt godt indtryk af ham under Kai Thor Cup, og det har været glædeligt, at vi havde så fin en dialog med B93 om, at han skulle hoppe over Storebælt og komme hertil for en fin pris. Drømmen er så nu, at han skal tage det næste skridt, så han kan enten komme på førsteholdet eller blive interessant for udlandet.

Læs også:Avis: OB fortsætter med at handle – tæt på norsk back

Skiftets timing er glimrende: Udover dagen i dag er den sidste i transfervinduet, står U19-holdet foran sin første træning i 2020, når weekenden slutter. 

Robin Østrøm har ifølge OB en ugandisk mor og en norsk far, mens han selv er vokset op på Amager. Han har fået en kontrakt med OB, der gælder til sommeren 2022.

Læs også:Transferplanen: Er der et sidste knald i OB's festfyrværkeri?

Læs også:Karantæner - hvem er ude?