Video : Tipsbladet
Superliga

Liverpool og Ajax lurer på OB-komet

Tobias Slotsager drømmer om at komme til Liverpool - på den korte bane drømmer han om at slå Brøndby

Anders Lindegaard kom til Manchester United, det samme gjorde Christian Eriksen, Alexander Bah er lige nu i Benfica, og Richard Møller Nielsen var verdens bedste træner i en periode. 

Jo, en vej fra Fyn kan godt føre til stjernehimlen, og det er lige præcis, hvad Tobias Slotsager håber, at hans vej i fodboldens verden gør.

Lige nu er han også det bedste bud på det i OB-truppen.

Jeg er Liverpool-fan, så det ville selvfølgelig være oplagt, hvis det var en mulighed om noget tid

Tobias Slotsager

Den 18-årige midtstopper har etableret sig som en lovende spiller i Superligaen, og han er en lokal stjerne på Fyn, hvor OB nyder godt af stortalentet i midterforsvaret. En dag skal Slotsager naturligvis til udlandet, og klubberne er allerede begyndt at flokkes om den fynske guldfugl.

Den italienske avis Corriere dello Sport skriver, at både Aston Villa, Liverpool og Ajax har et særdeles godt øje til Slotsager, og der er i hvert fald én af de tre klubber, der gør indtryk på fynboen. 

- Hvis jeg kunne vælge frit, så har jeg altid drømt om at spille i Premier League. Det tror jeg egentlig, at de fleste fodboldspillere drømmer om. Jeg er også Liverpool-fan, så det ville selvfølgelig være oplagt, hvis det var en mulighed om noget tid. Jeg vil gerne derover og spille, siger Tobias Slotsager til Tipsbladet, der har talt med OB-kometen før Corriere dello Sports historie om Ajax og Liverpool. 

Stortalentet er dog mildt sagt ikke stresset over fremtiden, selv om der er mange bejlere til ham.

- Det er egentlig ikke noget, jeg bider utroligt meget mærke i. Jeg lader min agent og OB styre det show. Og hvis der kommer noget konkret, så må vi tage den derfra. Selvfølgelig er det en kæmpe cadeau, og jeg ville også lyve, hvis jeg siger, at jeg ikke bliver glad og ikke læser med i det, der bliver skrevet. For det gør jeg. Men mere er der ikke i det, lyder det fra OB-kometen.

Tobias Slotsager er tilknyttet det enorme agentfirma CAA Stellar, som er blandt de største i verden. Her er OB-spilleren ifølge den italienske avis blevet tilknyttet agenten Edward Barnett, som er grundlæggeren af CAA Stellar, der repræsenterer superstjerner som Jack Grealish, Eduardo Camavinga, Luke Shaw, Ivan Toney samt de danske landsholdsspillere Joachim Andersen og Mathias Jensen. 

Vil vinde udsolgt storkamp
Det er altså spændende tider for Tobias Slotsager, men på den korte bane handler det om søndagens brag mod Brøndby IF - et opgør, hvor OB kan melde udsolgt på Nature Energy Park. 

OB kom godt fra land i første runde i foråret med en sejr over Viborg FF, og nu er det Superligaens tophold, som fynboerne skal forsøge at bide skeer med. Det er Tobias Slotsager sikker på, at han og holdkammeraterne kan.

- Vi går selvfølgelig ind til kampen med en stor tro på, at vi kan vinde. Kampen er blevet udsolgt i løbet af ugen, så vi forventer et klasseopgør mod måske en af de bedste modstandere i ligaen. Vi ser utroligt meget frem til at komme ud og forhåbentligt få tre point.

- Man har jo altid ekstra fokus på visse ting ved modstanderen, men det er klart, at Brøndby har utroligt mange dygtig mellemrumsspillere. Måske har de knap så mange hurtigløbere, hvis man kan sige det sådan. Der er selvfølgelig Vallys og Ohi, og jeg kan nævne mange navne.

- Men vi har egentlig fokus på os selv, og det vi selv kan gøre i kampen, så det ikke ender med at blive en forsvarskamp hele vejen igennem fra vores side, lyder det fra midtstopperen.

Der er kickoff mellem OB og Brøndby IF klokken 16.00. 

Loading Poll...