• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

OB lejer Eidur Gudjohnsens søn i Spezia

Foto: Getty Images

OB har sikret sig Sveinn Aron Gudjohnsen på en lejeaftale. Islændingen er søn til den tidligere Chelsea-angriber Eidur Gudjohnsen.

Af Mads Bye Marboe

Netop som OB gør sig klar til sæsonpremieren mod FC København, kan fynboerne præsentere en ny spiller. Der er tale om 22-årige Sveinn Aron Gudjohnsen.

Gudjohnsen hentes til Ådalen på en lejeaftale, der løber indtil næste sommer, fra italienske Spezia, oplyser OB på sin hjemmeside.

- Vi har mange gode, teknisk stærke og hurtige angribere. Derfor synes vi, at vi skulle supplere med en fysisk stærk forward, som vi nu har fået i Sveinn Aron Gudjohnsen. Han er fast mand på det islandske U21-landshold og scorede så sent som d. 4. september, da Island slog Sverige.

Læs også:AC Horsens vil forstærke midtbanen: Holder øje med markedet

- Han er en spændende tilgang til truppen, som nu bliver yderligere styrket, og der er for alvor kamp om pladserne i front, hvilket er med til at holde alle skarpe. Vi har haft fin erfaring med islandske spillere i OB, og vi håber, at Sveinn Aron Gudjohnsen bliver endnu en god historie i Ådalen. Og så gør det da ikke noget, at han har gode aner i Eidur Gudjohnsen som far og en opdragelse i FC Barcelona, siger sportschef Michael Hemmingsen.

Også Gudjohnsen selv er opmærksom på, at flere landsmænd har haft succes i Odense.

- Jeg var ikke i tvivl, da jeg fik chancen om at komme til OB. Jeg har hørt meget godt om klubben og kan se, at det er et sted, hvor islændinge før har gjort det glimrende. Jeg er godt klar over, at der er en del angribere i klubben, og jeg skal kæmpe hårdt for at få spilletid.

Læs også:Lyngby-chef: Patrick Da Silva undersøger muligt klubskifte

- Men jeg er klar på opgaven og meget motiveret, og jeg glæder mig til at komme i gang. OB er en traditionsklub og bør høre til i top seks i 3F Superligaen, og jeg ser frem til at score mål og hjælpe holdet til at indfri vores ambitioner denne sæson.

Sveinn Aron Gudjohnsen har tidligere optrådt for Gava, HK Kopavogs, Valur, Breidablik, Ravenna og altså Spezia.

Læs også:FCM-direktør giver igen: Det ser ud til at Ståle fucking cares

Læs også:OB-talentchef advarer konkurrenter: Broerne er lukket

Læs også:Startopstillinger: Solbakken sender Wilczek ind fra start mod OB