Foto: Getty Images
Superliga

OB-målmand før VFF-opgør: En af de sværeste kampe

Martin Hansen peger på, at der skal kynisme til fra OB'ernes side, hvis det skal gå deres vej mod Viborg.

OB skal søndag en tur til Viborg, og hvis det står til fynboernes målmand Martin Hansen, så kan det godt blive en af de sværeste kampe overhovedet for dem. 

Det fortæller han om i et interview på OB's hjemmeside.

- Jeg tror, at det bliver en af de sværeste kampe i sæsonen. Jeg synes, at Viborg FF er et rigtig godt hold, og denne gang er de på hjemmebane. Det kræver, at vi får en god start på kampen og sørger for at holde nullet så lang tid som muligt, fortæller målmanden.

Hansen peger endvidere på, at modstanderne fra VFF er rigtig skarpe i deres koncept og spillestil, og derfor kan det godt blive til en svær opgave. Men han har dog en idé om, hvordan de skal klare den.

- Men hvis vi kan modstå deres pres allerede fra starten af kampen og være kyniske, ligesom vi har været i de kampe, som vi har vundet, så kan det sagtens gå vores vej, lyder det fra Martin Hansen.

OB har selv fået mere medvind i sejlene på det seneste efter en svær begyndelse på Superligaen efter sommerferien. Det kan keeperen godt mærke.

- Det er klart, at vi ikke fik den bedste start på sæsonen, men som jeg også har sagt tidligere, så er det sjovere at køre på arbejde, når tingene går i den rigtige retning. Det gør, at stemningen er bedre, og vi er tættere på det mål, vi skal nå. Der er ikke mange point op til top seks, og det giver noget ekstra energi, siger Martin Hansen.

I Viborg har Jeppe Grønning udtalt sig om deres situation. Læs mere om det her.