OB måtte hive debutant ud af egen studenterfest: Begivenhedsrigt

Anders Klynge fik mandag en noget speciel debut for OB.

Anders Klynge fik mandag sin førsteholdsdebut for OB, og cheftræner Jakob Michelsen var godt tilfreds med den unge midtbanespillers indsats, selv om omstændighederne for den første kamp var noget anderledes. Det siger han til fanmediet OBstruktion.

Som følge af en lang række skader måtte Klynge nemlig hives ud af sin egen studenterfest om søndagen, dagen før kampen mod Lyngby.

Klynge startede på bænken, blev indskiftet til anden halvlegs start, fik få minutter senere et gult kort og var tæt på at score til 3-1 i de døende minutter, inden han så til sidst blev taget fra banen igen.

- Det var en begivenhedsrig debut, efter vi hev ham ud af hans studenterfest dagen før. Fik et tidligt gul kort, var tæt på at lukke den til 3-1 og så blive taget ud igen. Det var bestemt en godkendt debut fra Klynge, som har leveret godt på vores U19-hold og været en af dem, man altid kunne regne med derfra, siger han til OBstruktion.

Til mediet fortæller Michelsen, at Klynge blev taget fra banen, fordi man gerne ville spille med tre midtstoppere, da 2-1-føringen skulle forsvares hjem.

19-årige Klynge har lavet to mål og tre oplæg i 16 kampe i U19 Ligaen i denne sæson.