• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn og Martin Davidsen

OB om Eidur Gudjohnsen: Man ved aldrig

OB om Eidur Gudjohnsen: Man ved aldrig
Illustration

Eidur Gudjohnsen har forladt OB og skal ikke træne med klubben igen. Om der alligevel kan komme an aftale på plads mellem parterne, vil sportsdirektør Jesper Hansen dog ikke spå om.

Af Anders Dehn og Martin Davidsen

Det skabte en del hype, da OB i sidste uge havde besøg af den islandske storspiller Eidur Gudjohnsen. Den tidligere Chelsea- og Barcelona-spiller trænede med OB's Superliga-hold i nogle dage, og efterfølgende udtrykte islændingen glæde over opholdet i Odense

Lørdag var han ligeledes på plads på stadion i Odense, hvor han overværede kampen mellem OB og AaB i selskab med sin rådgiver, men ved mandagens træning i Ådalen, var Eidur Gudjohnsen ikke at se. Dermed tyder det på, at islændingen er rejst hjem, og OB's sportsdirektør Jesper Hansen antyder da også, at Gudjohnsens ophold i Odense er et overstået kapitel.

- Der er ikke noget nyt i den sag. Han var her jo, fordi hans søn var her og spille, og han kender Ari Skulason fra landsholdet. Hans agent Magnus er også en, som vi selvfølgelig kender, og han spurgte, om han måtte komme her og træne med i en periode. Hans fremtid er uafklaret, og jeg ved faktisk ikke, om han er rejst hjem, eller om han stadig er i Danmark. Han var i hvert fald ude at se os i lørdags, og jeg tror måske også, han var ude at se noget søndag. Men hvad der skal ske, skal du nok tale med ham eller hans agent omkring, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk. 

LÆS OGSÅ: OB: Gudjohnsen er en mulighed

Sportsdirektøren afviser desuden, at Gudjohnsen skal træne mere med OB i denne omgang, men om der kunne blive tale om en kontrakt til Gudjohnsen i fremtiden, kan han ikke sige.

- I fodboldens verden ved man aldrig, hvad der sker. Men det har ikke været hensigten med, at han var her. Det var en vennetjeneste, og fordi Ari Skulason kender ham og spurgte, om han måtte træne med, fordi han gerne ville røre en fodbold, siger Jesper Hansen. 

OB mangler desperat en angriber, der kan score mål, hvilket senest blev illustreret i lørdags, da OB måtte nøjes med 1-1 mod AaB trods adskillige store chancer til fynboernes offensivspillere. 

Senest er blandt andre Lyngbys Patrick Mortensen, HB Køges Jeppe Kjær og den norske angriber Marcus Pedersen blevet kædet sammen med OB. 

LÆS MERE: Tipsbladet har besøgt OB's sportsdirektør Jesper Hansen til en snak om situationen i OB. Læs det store interview i fredagens udgave af Tipsbladet, der udkommer sammen med Ekstra Bladet næste gang den 8. august.

LÆS OGSÅ: OB's problemer og den omvendte verden i Odense