Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil forudser: Det bliver altafgørende

Luca Kjerrumgaard mener, at OB's positive målscore i sidste ende kan være med til at redde dem i Superligaen.

Pro Ventilation Arena (Tipsbladet) Bundstriden i Superligaen er ikke for børn. 

For selvom det torsdag aften blev til tre point for OB ude mod Hvidovre, kan kampen om overlevelse i Superligaen vise sig at blive uhyggelig tæt. Så tæt, at det kan komme helt ned til, hvem der har den bedste målscore i tilfælde af pointlighed. 

Og hvis det kommer helt derud, så har OB en væsentlig fordel, der kan gå hen og blive forskel på, hvem der skal spille 1.division og Superliga til næste sæson, mener i hvert fald Luca Kjerrumgaard. 

- Det (målscoren, red) bliver altafgørende, fordi i sidste ende kan det være dét, der gør, at vi bliver oppe, så det er mega vigtigt for os.

Det vil dog kræve, at OB leverer noget, de endnu ikke har oplevet i denne sæson. Nemlig at vinde på hjemmebane.

Det får Luca Kjerrumgaard og co. brug for søndag eftermiddag mod Randers, hvis de for alvor vil holde liv i chancerne om overlevelse. Men selvom OB har været mildest talt horrible på hjemmebane i denne sæson, tror OB-angriberen stadig på at heldet vender søndag. 

- Det er den sidste chance. Jeg tror, at vi alle sammen er opsatte på, at vores fans fortjener det her mere end noget andet. Det ville være ærgerligt at gå igennem en hel sæson uden at give dem en sejr på hjemmebane, afslutter Kjerrumgaard over for Tipsbladet og den øvrige presse. 

Opgøret mellem OB og Randers fløjtes i gang på søndag klokken 14:00. I skrivende stund befinder fynboerne sig under nedrykningsstregen med tre point op til Lyngby, så der er ikke plads til flere svipsere for Kjerrumgaard og co.