OB-profil: Mærker sulten fra kontor til bane
Illustration
Superliga

OB-profil: Mærker sulten fra kontor til bane

Martin Spelmann oplever stor konkurrence i en meget opsat OB-trup forud for forårspremieren. 

OB var et af efterårssæsons mysterier, for det fynske hold kunne både levere store præstationer og fine resultater i én periode, mens den næste så gav det modsatte. 

Nu venter en forårssæson, hvor fynboerne skal forsøge at forbedre den syvendeplads, holdet er overvintret på i vinterpausen, og første skridt på den vej tages lørdag, når FC Midtjylland er modstanderen. 

Og troen er til stede i den fynske klub. OB's midtbanemand Martin Spelmann melder således om stor gejst forud for sæsonstarten. 

- Folk i truppen virker virkelig sultne. Nu har jeg ikke været så længe i klubben, men i min tid har jeg ikke oplevet så stor konkurrence i truppen som nu. Folk vil virkelig det her, og vi er opsatte på at slette de dårlige resultater og præstationer. Man kan mærke det i hele klubben fra kontoret til banen. Vi har haft fokus på at skabe et sammentømret hold, og det har vi i den grad fået, siger Martin Spelmann til tipsbladet.dk.

Han lader sig ikke skræmme af lørdagens modstander fra FC Midtjylland, der var efterårets bedste hold i Superligaen og indleder foråret på førstepladsen. 

- Jeg tænker ikke så meget på vores modstander eller deres placering. Vi starter alle sammen op fra scratch og kan ikke bruge den samme selvtillid, som man måske havde i efteråret. Vi er egentlig vores egen værste fjende, men hvis vi kan gøre vores ting rigtigt, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage tre point, siger han og fremhæver flere fokuspunkter i lørdagens kamp. 

- Vi skal stå rigtigt og vinde duellerne. De kommer også med power og energi, men vi skal stå fast, for jo flere dueller og andenbolde, vi vinder, desto større chance har vi for at skubbe spillet op på deres halvdel. Vi skal være hundrede procent klar og give alt for at kontrollere spillet, fastslår han. 

Kampen mellem OB og FC Midtjylland fløjtes op lørdag klokken 17.00.