Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil med blandede følelser: Lidt mærkeligt

Bashkim Kadrii var svært tilfreds efter OB's første sejr på hjemmebane i denne sæson mod Randers, der kom på et belejligt tidspunkt i kampen om overlevelse.

NATURE ENERGY PARK (Tipsbladet) Så skete det endelig.

Den 26.maj sidste år hev OB en kneben 2-1 sejr hjem mod AC Horsens på Nature Energy Park i sidste spillerumde af sidste sæson. 358 dage senere kunne det hårdtprøvede hjemmebanepublikum endelig hente første hjemmebanesejr siden den famøse kamp mod AC Horsens i sidste sæson, da det blev til en forløsende sejr på 2-0 hjemme mod Randers.

Stemningen og forløsningen i det fynske var da heller ikke til at tage fejl af. Både på lægterne og i omklædningsrummet var smilene brede og humøret højt, men alligevel var det en lidt ambivalent Bashkim Kadrii, som Tipsbladet og den øvrige presse fangede efter kampen.

- Vanvittigt. Det er lidt mærkeligt, fordi vi stadig ligger dernede, men det var en sindssyg vigtig sejr, også for at give lidt tilbage fra alt den støtte, vi har fået. Folk er godt klar over, at vi  selvfølgelig skal nyde det, men i morgen og overmorgen skal vi zoome ind på Viborg. 

Hvad blev der talt om i omklædningsrummet efter kampen i dag?

- Søren sagde bare, at vi skulle nyde sejren i dag og i morgen, og så skulle vi være klar på onsdag til træning igen, fortæller Bashkim Kadrii og tilføjer. 

- Jeg er sindssygt træt, fordi jeg spillede for to-tre dage siden. Med min historik, fordi jeg har haft alle de skader, skal jeg også tænke mig lidt om, men i dag var det bare ud og spille, og så må man tage konsekvenserne bagefter.

Intet er dog sikret endnu for OB, der stadig er afhængige af andre resultater for at sikre sig overlevelse. Bashkim Kadrii erkender da også blankt sit tilhørsforhold i kampen mellem Lyngby og Viborg, der bliver fløjtet i gang klokken 14:00 i morgen. 

- Vi har troet på det hele tiden, nu er der en kamp tilbage, og så må vi håbe, at Viborg kan hjælpe os i morgen, når de møder Lyngby. Det bliver spændende at se, hvad den bliver, og så må vi se, om vi selv kan afgøre det, eller om vi skal bruge noget mere hjælp. 

I skrivende stund befinder Bashkim Kadrii og co. sig dog på den rigtige side af nedrykningsstregen, men har altså spillet en kamp mere end Lyngby, der ligger under nedrykningsstregen med en dårligere målscore end OB.