Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil skrider i tilfælde af nedrykning

OB's tysker Tom Trybull er klar i spyttet. Han har ingen intentioner om at blive i klubben, hvis de skal en tur ned i 1.division.

Pro Ventilation Arena (Tipsbladet): Tom Trybull spiller ikke bare for at overleve i Superligaen. Han spiller også for at overleve i OB. 

Det gjorde han ganske klart for Tipsbladet og den øvrige presse efter sejren mod Hvidovre.

Han vil ikke tage turen med OB ned i 1.division, hvis det skulle ende med en nedrykning. 

Kan du se dig selv i 1.division med OB?

- Nej.

Du kan ikke se dig selv i 1.division med OB?

- Nej, det kan jeg ikke, men jeg giver alt for klubben hver weekend, fordi det er min opgave at holde denne her klub i live, og jeg bliver nødt til at give alt for at holde OB i Superligaen. 

Usmageligt at forlade en synkende skude
Spørger man cheftræner Søren Krogh, har piben dog en helt anden lyd. 

Han vil blive og kæmpe for klubben, uanset om det hedder Superliga eller 1.division. 

- Jeg kommer ikke til at forlade nogen som helst synkende skude. Jeg er en del af det her, og jeg har en del af ansvaret. Jeg kommer aldrig nogensinde til at løbe ud med halen mellem benene, det synes jeg er usmageligt, og det ville ikke klæde mig på nogen måde. 

Søren Krogh så da også noget overrasket ud, da hans blev forholdt, at Tom Trybull ville forlade klubben i tilfælde af nedrykning. Det kan han nemlig på ingen måde nikke genkendende til, når han oplever ham til dagligt. 

- Det kan man overhovedet ikke se på hans præstationer og hans indstilling til træning. Han prøver at hjælpe alle omkring sig, så det har jeg det fint med, når jeg ser, hvordan han leverer til hverdag.

OB vandt opgøret mod Hvidovre og tog dermed et kæmpe skridt i jagten mod overlevelse. Fynboerne befinder sig dog stadigvæk på den gale side af nedrykningsstregen med tre point op til Lyngby.