• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-profil skuffet over bænkpladser

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespiller erkender, at han har været skuffet over at sidde på bænken i de seneste kampe.

Af Victor Risager

I efteråret og starten af foråret var Ayo Simon Okosun fast mand i startopstillingen hos OB, men den tårnhøje midtbanespiller har i de seneste to kampe været henvist til bænken. Det er han selvsagt ikke glad for.

Det fortæller han i et interview med Fyens Stiftstidende.

Her forklarer Ayo Simon Okosun, at han selvfølgelig “har været skuffet” over at blive sendt på bænken, og at han i den forbindelse har henvendt sig til cheftræner Jakob Michelsen for at få en forklaring. 

- Jeg har selvfølgelig spurgt, hvorfor jeg ikke længere er med i start-elleveren. Det er taktiske årsager har jeg fået at vide. Når man har været med i de allerfleste kampe fra start, så spørger man naturligvis. Jeg har fået at vide, at man har valgt noget andet. Sådan er det. Jeg ved ikke endnu, om jeg er med fra start mod Vejle. Men det håber jeg da at bidrage fra start, og så må vi tage den derfra, siger Okosun til Fyens Stiftstidende.

27-årige Ayo Simon Okosun har bidraget med ét mål på 19 kampe for OB, siden fynboerne hentede ham på en fireårig aftale fra FC Midtjylland i starten af oktober 2020.

Hans næste chance for at få spilletid er, som han selv siger, mod Vejle Boldklub i ligaen. Den kamp spilles søndag aften klokken 20.00, og du kan få vores optakt til kampen ved at trykke lige her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus