OB satser på én ny spiller inden transferdeadline
Foto: ob.dk/Morten Wamsler
Superliga

OB satser på én ny spiller inden transferdeadline

Superliga-klubben OB håber at kunne præsentere én ny spiller, inden transfervinduet lukker 31. august.

OB har hentet Nicklas Helenius og målmanden Thomas Mikkelsen til klubben denne sommer, og desuden har fynboerne forstærket U19-mandskabet med Mathias Bonde fra FC København. Det er ikke alverden, og der er ingen tvivl om, at OB har lagt navn til et af de mest stille transfervinduer i Superligaen.

Nu resterer der to uger, og vi er for længst nået forbi det punkt, hvor man kan forvente, at der sker heftig aktivitet, men OB er ikke klar til at lukke transfervinduet definitivt. Klubben håber at forstærke sig inden deadline 31. august.

- Hvis vi finder noget, som vi mener kan forstærke os inden for den økonomi, vi har til rådighed, så er vi klar til at slå til. Vi arbejder benhårdt på at finde en spiller, som kan hjælpe os, men det er ikke sådan, at vi går slukøret ud af vinduet, hvis det ikke skulle ske. Vi har store forventninger til den trup, vi har, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til podcasten Stemmer Fra Ådalen.

OB har haft et rigtig fint kalenderår og er i skrivende stund det tredjebedste mandskab i Superligaen i 2017. I denne sæson har defensiven været fremragende, men hvis man skal lede efter hår i suppen, kan man skyde OB i skoene, at der mangler kreativtet på den offensive del af banen. Det er i hvert fald noget, fynboerne har måttet høre flere gange fra omverdenen.

Jesper Hansen kan ikke helt nikke genkendende til kritikken, og han går ikke all in på en ny offensivspiller.

- Når man har scoret fire mål i fem kampe, vil der komme de her kritiske røster. Jeg synes, vi har mange kreative spillere, og så er det et spørgsmål om at få det sat sammen. Det er jeg fortrøstningsfuld omkring, men som nævnt kigger vi efter, om vi kan finde en spiller til vores hold, og det er vores mål at se, om vi kan lykkes med det, siger sportsdirektøren og tilføjer:

- Der kan både komme noget ind og noget ud. Vi har jo også en omverden, som kigger på OB, og vi ved godt, at nogle af vores spillere er attraktive for andre, og så har vi nogle spillere, hvor vi kigger på, om de har brug for at være lidt tættere på holdet, end de er i OB. 

OB møder søndag FC Midtjylland hjemme i Odense.