• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB-sportschef: Forstår godt dem der savner indkøb

Foto: Getty Images

Michael Hemmingsen understreger dog, at det er de ændringer, som OB har lavet selv, som skal flytte noget.

Af Oliver Okstrøm

OB lavede kun ét indkøb i sommerens transfervindue i form af Nicholas Mickelson, og for fynboernes sportschef Michael Hemmingsen er det også indefra, at man skal finde styrken til at rykke sig.

Det fortæller han i et interview på TV3 Sport.

- Tiden sammen tror på, kan hjælpe os lidt. Og så har vi valgt at gøre noget andet jo. Vi har valgt at tilføre nogle ressourcer til trænerteamet. Vi har valgt en anden vej. Vi har valgt at gøre tingene på en anden måde på træningsbanen. 

- Alle de ting skal sammen med i gryden og gerne koges sammen til noget, der er rigtig stærkt. Men det ændrer ikke på, at jeg forstår godt, hvad man siger. Jeg forstår godt, at der er nogle, der kunne tænke sig eller tror på, at noget nyt udefra kan gøre det. Men kontinuiteten tror jeg på, at vi kan høste på nu. 

OB-sportschefen peger desuden på, at deres ændringer også gerne skulle være med til at give de spillere, som har været i klubben i længere tid noget mere energi. 

Truppen kan dog komme til at se meget anderledes ud til sommer, hvor både Issam Jebali, Alexander Juel Andersen, Mart Lieder, Jens Jakob Thomasen, Max Fenger, Tarik Ibrahimagic og Mikkel Hyllegaard har kontraktudløb. Endvidere har Ryan Johnson Laursen udløb til nytår.

Derudover har Moses Opondo udtalt sig om sine få minutter for OB. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020