• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB klar til salg af stjerne, hvis prisen er god

Foto: Claus Bonnerup/Getty Images

OB kan stå i en situation, hvor man skal træffe en beslutning i forhold til keeper Oliver Christensen. Målmanden er i høj kurs i udlandet, erkender sportschefen.

Af Kenneth Jensen

Den danske U21-landsholdsmålmand Oliver Christensen har leveret så gode og så stærke præstationer de seneste par år, at "Gribben" denne sommer kan forlade Odense-klubben OB.

Der er interesse for målmanden, hvor 2. Bundesliga-klubben Hamburger SV på rygteplan er meldt meget interesseret, men spørgsmålet er selvfølgelig, om en klub vil betale den pris, OB kræver.

Målmanden kan købes, bekræfter OB's sportschef, Michael Hemmingsen. Der er dog et væsentligt men, og det er et spørgsmål om pris.

- Sådan er det med alle vores spillere. Hvis vi synes, det er en god idé, og alle parter synes, det er en god idé, så kan løsningen være sådan (at man sælger, red.). Oliver har jo et højt niveau og har haft det i lang tid, så han er jo attraktiv, og det er ligesom der, den er. Det forholder vi os til. Men vi er rigtig, rigtig glade for, at han står på mål for OB, siger Michael Hemmingsen til tipsbladet.dk om de seneste uges rygter omkring "Gribben".

Den 22-årige fynbo har kontrakt med OB frem til sommeren 2023, og Odense-klubben kan med god ro i sindet kræve en stor sum penge, for "Gribben" har været stærk de seneste par år.

HSV har allerede været aktive i det danske marked denne sommer, hvor man har lejet angriber Mikkel Kaufmann i FC København.

Ifølge det tyske medie Bild er HSV kun klar til at byde 2,5 millioner euro - det svarer til omkring 18,5 millioner danske kroner - mens Hamburger Abendblatt har skrevet, at HSV kun vil betale 15 millioner kroner. OB's krav for at sælge keeperen skal være på 22 millioner, og meldingen er lige nu i tyske medier, at HSV har opgivet at hente Oliver Christensen.

Men måske kan tingene ændre sig, når man kommer længere hen i transferivnduet.

Michael Hemmingsen vil ikke garantere, at målmanden er at finde i OB i efteråret.

- Det kan man jo aldrig vide, lyder svaret.

OB har yderligere to keepere i truppen i form af Sayoba Mandé og Hans Christian Bernat. Så man er dækket ind, hvis det bliver til et salg af keeperen.

Fynboerne har under Andreas Alm indledt sæsonen med fire point for to kampe efter sejr i Herning over FC Midtjylland og 1-1 ude mod Randers.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020