• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB-stopper: Der er gang i en masse nyt i klubben

Foto: Getty Images

OB's Kasper Larsen glæder sig ekstra meget over sejren mod FCM.

Af Oliver Okstrøm

OB fik sig igen i denne sæson en flot start på Superligaen, da de slog FC Midtjylland med 2-1 på udebane. Sådan noget er selvfølgelig altid rart, men fynboernes forsvarsspiller Kasper Larsen mener nu alligevel, at sejren var lidt vigtigere end normalt.

Det fortæller han om på OB's hjemmeside.

- Det er dejligt, at vi er kommet godt fra start, og det betyder selvfølgelig, at humøret er højt hos os. Sejren var rigtig vigtig, fordi vores startprogram på papiret er svært, og derudover har vi til denne sæson sat en masse nye ting i gang her i klubben, siger han og fortsætter:

- Der er kommet nye folk ind på vigtige positioner, og derfor er det ekstra dejligt, at vi allerede i første runde fik en følelse af, at det, vi hver dag arbejder hårdt for, virker i kampsituationer, lyder det fra Kasper Larsen.

Nu venter der en kamp mod Randers søndag eftermiddag, hvor forsvareren forventer en jævnbyrdig kamp, og med sejren over midtjyderne er der stor tro på egne evner forud for opgøret mod randrusianerne.

- Der venter os en kamp mod et godt hold, og alle er klar over, at de er svære at slå; særligt i Randers. De er kompakte, og de har en stram organisation, men samtidig er de stærke offensivt, så der venter os en hård kamp. Men jeg kommer ikke til at stå og sige, at vi ikke kan slå dem, for selvfølgelig kan vi det, fastslår stopperen.

OB's nye cheftræner Andreas Alm har også en god fornemmelse, men han er klar over, hvad der venter Odense-klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020