Superliga

OB-træner: Man tænker "fy for satan"

OB-træner Poul Hansen frygtede, at det ville gå helt galt, da FC København udlignede til 1-1.

OB kunne have sikret sig imod nedrykning med en sejr over FC København, men måtte nøjes med 1-1. Cheftræner Poul Hansen ærgrede sig derfor over, at man ikke kunne fjerne nedrykningsspøgelset fuldstændig.

- "Det ærgrer mig, for hvis vi havde holdt den hjem, så var det overstået. Omvendt har jeg det også sådan, at da de får udlignet, tænker man: "Fy for satan, det kan også gå helt galt". Stefan (Wessels, red.) har en redning, som ville være gået ind, hvis det havde fulgt vores uheldige mønster fra sæsonen, og så havde vi tabt 2-1. På den måde er jeg jo lidt lettet over, at vi ikke går helt ned," siger Poul Hansen og tilføjer:

- " Men jeg kan ikke se, at vi ikke skulle få point i de sidste tre kampe."

I stedet vælger han at fokusere på aftenens indsats, som i store periode holdt FC København i skak.

- "Det var en fantastisk præstation. Også fordi vi ikke bare figther og er heldige, men at vi også spiller godt," siger Poul Hansen.

- "De har lidt i starten af kampen, men egentlig kun i slutningen. Resten af tiden synes jeg ikke, at de har de store muligheder. Jeg er egentlig godt tilfreds med den måde vi får spillet bolden op nedefra og får den vendt over midten og til siderne."

OB-cheftræneren fastholder samtidig, at truppen hele tiden har været ovenpå rent mentalt, selvom sejrene har manglet.

- "Underligt nok har vi relativt meget selvtillid. Jeg tror, at det har noget at gøre med, at vi - bortset fra i midtjylland - faktisk spiller okay. Jeg synes, at vi har spillet bedre, end vi er blevet belønnet. Der har ikke været utryghed på den måde. Vi er bare pisse irriterede over, at vi ikke vinder kampene," siger Poul Hansen.