• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-træner slår fast: Jeg er ked af det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB's cheftræner Jakob Michelsen er overrakset og ked af, at Jesper Hansen har valgt at stoppe som sportsdirektør i den fynske klub.

Af Ole Hoffskov

Superliga-klubben OB skal have ny sportsdirektør.

Torsdag formiddag oplyste fynboerne, at Jesper Hansen har valgt at kvitte sin stilling fra udgangen af januar, og dermed forlader han OB efter næsten syv år som chef i Ådalen. OB-bossen har i perioder været én af Superligaens mest udskældte sportsdirektører, men der var ikke ret mange, der havde set opsigelsen komme. Jesper Hansen vælger at forlade OB på et tidspunkt, hvor klubben på mange fronter har mere medvind end i årevis. 

Jakob Michelsen, OB's cheftræner, lægger ikke skjul på, at han ikke havde forudset, at Jesper Hansen var på vej ud.

Læs også:Afgående OB-boss: Nu kommer der en ny mand uden lig i lasten

- Jeg blev meget overrasket. Henrik Hansen og jeg blev informeret om det i går, og jeg må indrømme, at jeg da blev ked af det. Jeg har været meget glad for mit samarbejde med Jesper, og han har været rigtig god til at inddrage mig i tingene. Det har jeg sat stor pris på, siger Jakob Michelsen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det var jo også Jesper Hansen, der sammen med Niels Thorborg var med til at ansætte mig, og det betyder selvfølgelig også noget for mig. Jeg er som sagt overrasket og en smule trist over Jespers beslutning, men jeg kunne mærke, at den var velovervejet. Og sådan er det bare i fodboldens verden.

Han mener, at Jesper Hansen afleverer en lovende fodboldklub til sin afløser, som endnu ikke er udpeget, og som den fynske ledelse har meldt ud, at man ikke stresser over at finde.

Læs også:OB har ingen afløser for Jesper Hansen: Store sko skal fyldes ud

- Han efterlader OB på et stabilt sted. Klubbens faciliteter er snart tidssvarende, og det har Jesper om nogen været en katalysator på. Vi har bedre baneforhold, og næste år står det spritnye og moderne klubhus klar. Der er få, der har så stor ære af det som Jesper Hansen, lyder det fra Jakob Michelsen.

OB er aktuelt nummer fire i Superligaen. 

Læs også:Stort chok i OB: Sportsdirektør Jesper Hansen siger op

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - september

Læs også:Prøvespiller fik 90 minutter i OB's storsejr over HB Køge