Prøvespiller fik 90 minutter i OB's storsejr over HB Køge

OB og HB Køge udnyttede landskampspausen til at spille en testkamp i Odense onsdag formiddag. Den fynske Superliga-klub vandt 4-1.

Klubfodbolden ligger stille, mens der er landskampspause, men OB og HB Køge havde valgt at arrangere en testkamp onsdag formiddag for at holde formen ved lige.

HB Køge var taget til Odense for at møde det fynske Superliga-mandskab, og NordicBet Liga-klubben blev sendt hjem til Sjælland med et nederlag. OB vandt opgøret 4-1.

Fynboerne bragte sig foran efter godt en halv times spil, da nordmanden Sander Svendsen omsatte et straffespark til 1-0. Det lykkedes OB at holde føringen, indtil uret rundede en time, men så udlignede gæsterne fra HB Køge ved Jakob Johansson.

Mod slutningen af kampen skruede OB bissen på og sikrede sejren.

Efter 68 minutter blev det 2-1 ved Anders K. Jacobsen, der omsatte en fin aflevering af Jonathan Harboe, og kort før tid øgede Mikkel Hyllegaard føringen med målet til 3-1. Hyllegaard havde blot været på banen i et enkelt minut. På kampens sidste angreb gjorde Mads Frøkjær-Jensen det til slutresultatet 4-1.

OB havde prøvespilleren Nana Boateng med i startopstillingen, og han var på banen i samtlige 90 minutter.