Video : Tipsbladet
Superliga

OB'er præciserer: Åben for et skifte væk

Aron Thrandarson har en beslutning foran sig, som vil få stor betydning for karrieren.

OB's islandske midtbanespiller Aron Thrandarson har sidste på ugen under et år tilbage af sin kontrakt med den fynske klub. Dermed er det også ved at være sidste mulighed for Odense-klubben, hvis de skal have et salg ud af ham.

Det kan dog ændre sig, hvis det bliver til en forlængelse af ham. Tidligere er det blevet antydet, men i et interview med OB-fanmediet Obstruktion slår islændingen fast, at det ikke bare er sådan.

- Jeg tror ikke, de har citeret det helt rigtigt. Jeg sagde, vi skulle snakke sammen nu. Vi har ikke besluttet noget. Jeg er åben for at blive her, men jeg er også åben for at tage videre, hvis det sker, siger han og fortsætter:

- Vi skal snakke sammen nu, og se hvad der sker, lyder det fra Aron Thrandarson, som ikke har sat sig for, hvorvidt det kan være en dansk eller en udenlandsk klub, som han sigter efter at komme til.

Først og fremmest er fokus da også på at komme godt i gang i OB i opstarten nu her, så kampformen kan komme op på 100 procent.

Thrandarson valgte da også - selvom han egentlig havde en uges ferie mere - at komme tilbage til opstarten i OB, fordi han synes, at den første uge er meget vigtig.

For tiden er der også besøg i OB fra en Everton-dansker. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.