Foto: Lars Ronborg / Getty Images
Superliga

OB’er: Modsat Silkeborg er vi ikke vant til kunstgræs

Marco Lund ser frem til at møde Silkeborg. Også selvom det betyder, at han skal spille på kunstgræs.

Den ene landskamp afløser den anden i øjeblikket.

Det betyder, at Superliga-kampene er sat på pause. Dermed har klubberne god tid til at forberede sig grundigt på deres næste modstander.

I OB’s tilfælde kan de se frem til at møde Silkeborg med fynboernes tidligere cheftræner Kent Nielsen i spidsen.

Selvom Silkeborg ligger sidst i Superligaen og endnu ikke har vundet en eneste kamp efter otte runder, skal OB give den maks gas for at vinde, pointerer Marco Lund.

- Som alle andre kampe i Superligaen bliver det en hård kamp og en tæt kamp. Det bliver også en kamp, hvor vi skal præstere på et andet underlag end vi er vant til, siger han og henviser til Silkeborgs kunstgræs.

For nylig tabte OB til FC Nordsjælland på netop kunstgræs.

- Vi træner ikke på det til hverdag, hvilket både Nordsjælland og Silkeborg gør. Derfor er vi heller ikke vant til kunstgræs på samme måde som dem, der træner der hver dag.

- Mod Nordsjælland trænede vi hele ugen op til på kunstgræs. Jeg ved ikke, om vi også vil gøre det op til Silkeborg-kampen. Der er også noget i forhold til fysikken. Det kan være hårdt for kroppen at skifte underlag, hvilket man skal være opmærksom på.

- Jeg kan selv mærke det i kroppen, der bliver lidt stivere. Man er ikke vant til at løbe rundt på kunstgræs, der er det hårdere. Men det skal vi kunne håndtere, desuden har vi en dygtig sundhedssektor, så det er jeg ikke bekymret for, siger han, siger han til fanmediet Mikrofonen - Verden i & omkring OB.