• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB'er: Sådan skal vi slå FC Midtjylland

Foto: Getty Images

OB's Oliver Lund har en klar opskrift på, hvordan de skal klare aftenens udfordring mod FCM.

Af Oliver Okstrøm

Når OB og FC Midtjylland torsdag aften mødes i den første kamp i pokal-kvartfinalen, så er fynboernes Oliver Lund opmærksom på, at det er en svær modstander, som de kommer til at stå overfor.

Han peger på Odense-klubbens hjemmeside på, at selv hvis midtjyderne skulle lade flere reserver få spilletid, så bliver det en svær kamp. Oliver Lund har dog et bud på, hvordan de skal klare opgaven.

- Det mod vi havde i kampen mod FCN, skal vi tage med os ind i aftenens kamp. Vi skal bringe en masse fysik ind i opgøret, og derudover er det vigtigt, at vi er lige så afklarede, når vi har bolden, som vi var i vores seneste kamp, lyder det fra Oliver Lund.

Som noget nyt skal kvartfinalerne i pokalturneringen spilles over to kampe, og der bliver i dette tilfælde lagt ud på Fyn. Det har også sin betydning for opgøret.

- At vi skal spille over to kampe, gør, at i dag er det vigtigste for os, at vi får skabt et godt udgangspunkt, der kan give medvind i sejlene. Et godt resultat i dag vil give os muligheder i returkampen om en måned, men et godt resultat i dag vil også gøre, at vi bygger videre på det momentum, vi har efter weekendens sejr i Farum, siger Lund.

Returkampen bliver spillet om en måneds tid.

Opgøret mellem OB og FCM spilles torsdag klokken 18, og den bliver sendt direkte på DR1. Læs mere om midtjydernes syn på kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020