• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AaB henter Andreas Poulsen

Foto: AaB

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Andreas Poulsen skifter til AaB

Af Ole Hoffskov

AaB henter Andreas Poulsen hjem til dansk fodbold.

De to parter har længe flirtet med hinanden, og nu har den tidligere FC Midtjylland-spiller underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2026 med nordjyderne, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning.

Den 22-årige venstre back skiftede i 2018 til Borussia Mönchengladbach, og han har været udlejet til både Austria Wien og FC Ingolstadt, uden at det er blevet til et gennembrud i udlandet.

Nu vender han snuden hjem til Danmark.

- Andreas’ talent er indiskutabelt, og vores fælles mission er nu at få kickstartet hans karriere til gavn for AaB og til gavn for Andreas selv, siger Inge André Olsen, der er sportschef i AaB, og fortsætter:

- Ligesom det er tilfældet i højresiden med Kilian Ludewigs tilkomst, så får vi nu også med tilgangen af Andreas Poulsen en spiller ind, som er med til at skærpe konkurrencen om pladserne i venstre side. Andreas kan operere både i venstre forsvarsside og som venstre kant, og med sine offensive dyder passer han godt ind i den stil, vi gerne vil praktisere. Han er godt bygget, fremadrettet i sine løb og sit spil, og hans gode venstrefod vil helt sikkert blive et våben for os.

Hovedpersonen selv er glad for skiftet.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. AaB er en interessant klub, der har gang i noget spændende. Jeg synes, der er et stort potentiale i truppen, og jeg er sikker på, at vi kan opnå noget stort sammen.

- På det personlige plan håber jeg, at jeg i de næste fire år kan få tryghed og en masse kontinuerlig spilletid. Det er i hvert fald det, jeg vil arbejde rigtig hårdt for. Jeg har jo spillet en del U/21-landskampe på Aalborg Portland Park, så jeg glæder mig rigtig meget til også at spille foran AaB’s fans og forhåbentlig levere en masse gode præstationer krydret med mange assists, lyder det fra Andreas Poulsen.

Venstrebacken vil optræde med nummer 25 på ryggen for AaB.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.