• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Officielt: AGF sælger angriber til udlandet

Foto: Getty Images

Det er nu blevet bekræftet, at Dawid Kurminowski skifter permanent.

Af Oliver Okstrøm

Den polske AGF-angriber Dawid Kurminowski skifter efter et års lejeophold hos Zaglebie Lubin til den polske klub. Det kommer efter, at de to klubber er blevet enige om at lave en aftale.

Det oplyser Aarhus-klubben på dens hjemmeside.

Handlen er noget, som polske medier har vurderet til omkring 4,5 millioner kroner. Det nævner aarhusianerne ikke noget om, men det er en transfer, som den norske AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye er godt til tilfreds med.

- Vi er glade på Kurmis vegne over, at han nu får muligheden for at fortsætte i en god klub i Polen. Hans ophold i Lubin var i starten præget af skader, men her i foråret har han vist sine kvaliteter med både mål og spilletid, siger han og fortsætter:

- Og det har betydet, at Lubin gerne vil knytte Kurmi fast til klubben. Efter nøje overvejelser og i god dialog med både klub og spilleren, er vi derfor blevet enige om at sige farvel til Kurmi i en transfer, lyder det fra Bjørnebye.

Han erkender dog, at det godt kune være gået bedre med polakken i Aarhus, hvor han i 33 kampe kun fik scoret tre mål efter sin ankomst i sommeren 2021.

- Hans ophold i Aarhus blev ikke som både han og vi ønskede - sådan er det en gang i mellem i fodbold, og nu ønsker vi Kurmi held og lykke med fremtiden og takker ham for indsatsen i AGF, siger sportschef i AGF, fortæller Stig Inge Bjørnebye.

Det ene af de tre AGF-mål kan ses i toppen af artiklen.