Officielt: Danny Amankwaa skifter til Hearts
Foto: Getty Images
Superliga

Officielt: Danny Amankwaa skifter til Hearts

FC København har solgt Danny Amankwaa til skotske Hearts. Det oplyser FC København på sin hjemmeside.

Med øjeblikkelig virkning skifter Danny Amankwaa til Hearts i Skotland.

Tiden i FC København er ovre for den 23-årige offensivspiller, der nu skal prøve kræfter med den skotske topliga. Ståle Solbakken siger om skiftet:

- Danny var i 2015 og 2016 meget uheldig med alvorlige skader, og derfor forlængede vi i slutningen af 2016 også hans kontrakt med et år til sommeren 2018, så han kunne få den nødvendige ro til at genoptræne, siger cheftræneren til fck.dk og fortsætter:

- Han kom også stærkt tilbage sidste år og havde flere gode indhop i efteråret, men han fylder 24 i næste uge og for at tage det næste skridt i sin udvikling, har han brug for mere spilletid, end vi kan tilbyde ham. Derfor har vi længe haft en åben dialog om hans fremtid, og det er nu faldet på plads med skiftet til den skotske Premier League.

Selv siger Danny Amankwaa om skiftet:

- Jeg har haft en masse gode år i FCK med store oplevelser og fantastiske holdkammerater, trænere og fans, der har hjulpet mig langt og som jeg skylder en stor tak. Jeg havde drømt om et stort gennembrud i FCK, men jeg har haft nogle skader, der er kommet i vejen for det nogle gange. Jeg har brug for at få en masse kampe på højt niveau for at udvikle mig optimalt og det går jeg nu efter at få et andet sted, fortæller han til hjemmesiden.

99 kampe nåede han at spille for FC København.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.